Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

37
ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

Τις πόρτες της ετοιμάζεται να ανοίξει σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου  η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.  Η γιορτή των λουλουδιών θα διαρκέσει μέχρι και τις 14 Ιουνίου.

flowers
flowers

Τα μέλη του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κ. Γιάννης Παντελεάκης  στηρίζοντας ένθερμα την πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας, έκθεση σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν τα εξής:
– Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ορίζεται στο ποσό του ενός ευρώ. Τις καθημερινές (από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την έναρξη της έκθεσης στις 10:00 μέχρι τις 16:00. Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης θα εισέρχονται δωρεάν τις ώρες και ημέρες που επιβάλλεται η καταβολή εισιτηρίου:
• Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ.. Θα πρέπει να επιδεικνύουν πρόσφατη Βεβαίωση Ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της)
• Τα παιδιά έως 12 ετών (δεν απαιτείται η επίδειξη δικαιολογητικού, καθώς η φυσική παρουσία του παιδιού πιστοποιεί ότι ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων)
• Τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), με την επίδειξη της ειδικής Ετήσιας Κάρτας Ελεύθερης Μετακίνησης που τους χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Διευθύνσεων Πρόνοιας του Ν. Αττικής.
• Οι υπάλληλοι του Δήμου Κηφισιάς και των ΝΠΔΔ του με την επίδειξη της κάρτας προσωπικού και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play