Ανάρτηση Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης των υποψηφίων συμμετοχής στην υπ’ αρ. πρωτ.: 1.356/25-08-2023 προκήρυξη-ανακοίνωση για την πλήρωση μίας (1) θέσης κλάδου ΠΕ Μουσικής, με ειδικότητα στα Υποχρεωτικά Θεωρητικά, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), καθώς και τον πίνακα απορριπτέων.

2
Print Friendly, PDF & Email

Ημερομηνία Ανάρτησης: 17-10-2024

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. πρωτ.: 1.356/25-08-2023  σχετικής προκήρυξης – ανακοίνωσης της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, για την πλήρωση μίας (1) θέσης κλάδου ΠΕ Μουσικής, με ειδικότητα στα Υποχρεωτικά Θεωρητικά, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), ο Δήμος Αμαρουσίου ως Καθολικός διάδοχος ανακοινώνει τον Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης, με σειρά προτεραιότητας βάσει των κριτηρίων που θέτονται στην ως άνω προκήρυξη – ανακοίνωση καθώς και τον πίνακα απορριπτέων.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.grήτοι από τις 18-10-2024 μέχρι και τις 27-10-2024. Οι ενστάσεις κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  είτε με φυσική παρουσία στο Πρωτόκολλο του Δήμου στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αμαρουσίου,  οδός Βασ. Σοφίας αριθ. 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι, Τ.Κ. 151-24.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ