Αιτήσεις για συμμετοχή στις Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

3

Οι Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά, το δημοφιλές πρόγραμμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, επανέρχεται για την περίοδο 2024 – 2025 προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στα μικρά παιδά να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο του βιβλίου. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στη νέα περίοδο άνοιξαν και γίνονται ηλεκτρονικά ΕΔΩ. Οι γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική φόρμα έως τις 20 Σεπτεμβρίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Οι Λέσχες Ανάγνωσης απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου και δημοτικού. Σε δομημένα τμήματα ανά ηλικιακό γκρουπ (4-5, 6-8, 9-12 ετών αντίστοιχα) και με την υποστήριξη του προσωπικού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, τα παιδιά δίνουν ραντεβού τα απογεύματα της Τετάρτης στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» για να συναντήσουν συγγραφείς και μαζί να διαβάσουν, να παίξουν, να δημιουργήσουν και να ταξιδέψουν στις ιστορίες και τα νοήματα των βιβλίων.

Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για τους γονείς.

«Και τη νέα σχολική χρονιά περιμένουμε τα παιδιά της πόλης στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο του βιβλίου. Οι έμπειροι συνεργάτες και συνεργάτιδες της Βιβλιοθήκης εγγυόνται ότι και το φετινό ταξίδι θα είναι μαγικό. Οφείλουμε να κρατήσουμε την αγάπη για το βιβλίο ζωντανή, να τη διδάξουμε στις νέες γενιές», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ