Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου: Αλλαγή ημερομηνίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Άγιο Στέφανο

8
Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου: Αλλαγή ημερομηνίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Άγιο Στέφανο

O Δήμος Διονύσου, συνεχίζει το πρόγραμμα αιμοδοσιών συμβάλλοντας στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος) από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να ενημερωθεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών βοηθώντας ασθενείς σε όλον τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Aιμοδοσίας κ. Ζωή Μαρουλάκη, στα τηλέφωνα: 210 6217830 και 6930071675 και για ηλεκτρονική επικοινωνία στο email: [email protected]

Κάθε Aιμοδότης, διαθέτοντας δέκα λεπτά από τη ζωή του μπορεί να χαρίσει τη ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι τα μέλη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Διονύσου εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και εξασφαλίζουν, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τους ίδιους ή τους οικείους τους.

Λόγω της παρατεταμένης αυξημένης ζήτησης σε αίμα, παρακαλούμε όλους τους Eθελοντές Aιμοδότες να συμμετέχουν στην Αιμοδοσία κλείνοντας ραντεβού.

Κάνε κι εσύ το πολυτιμότερο δώρο: Δώσε αίμα και χάρισε μία ζωή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Περισσότερα ….για εσάς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ