Έξι νέα οχήματα παρέλαβε o Δήμος Κηφισιάς

2

Με 6 νέα οχήματα ενισχύθηκε ο «στόλος» του Δήμου Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος συλλογής, μεταφοράς και διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, παρέλαβε 3 νέα επιβατικά ΙΧ και 3 επαγγελματικά pickup, ως ανταποδοτικό όφελος για την κάλυψη των αναγκών της.

Με τα νέα οχήματα, αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται σε σημαντικό βαθμό το «οπλοστάσιο του Δήμου. Παράλληλα η Υπηρεσία Πρασίνου αποκτά έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στη «μάχη» που δίνουν καθημερινά, να ανταποκριθούν όσο καλύτερα γίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της Δημοτικής Αρχής για καθαριότητα, προστασία και ενίσχυση του Πράσινου στον Δήμο μας.

Τα νέα οχήματα του Δήμου μας:

  • 2 επιβατικά ΙΧ μάρκας Mitsubishi
  • 1 επιβατικό ΙΧ μάρκας Toyota ProaceVerso
  • 2 επαγγελματικά pickup μάρκας Ford Rangers
  • 1 επαγγελματικό pickup μάρκας Nissan Navara

Με αφορμή την παραλαβή των νέων οχημάτων, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς δήλωσε: «Είναι χαρά μας που ως Δήμος, έπειτα από χρόνια, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε τον στόλο των οχημάτων μας. Οι απαιτήσεις στον τομέα Περιβάλλοντος είναι μεγάλες και τα νέα αυτά οχήματα έρχονται για να συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση πολλών και ποικίλλων αναγκών των Υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια για βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Προχωράμε αποφασιστικά για έναν πιο καθαρό και πιο “πράσινο” Δήμο Κηφισιάς».

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου του Δήμου, Γιώργος Κασναφέρης ανέφερε: «Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά για την στήριξη του, την Διευθύντρια Χαρά Μεντή και την Προϊστάμενη του τμήματος Περιβάλλοντος, Γεωργία Μπαντελά για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς πάτερ Σέργιο Βαρελιά, για τον αγιασμό που τέλεσε στους εργαζόμενους, στα γραφεία και στα νέα οχήματα της Διεύθυνσης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ