Ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό θέαμα παρουσίασαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου

4
Ένα ποικίλο μουσικοχορευτικό θέαμα παρουσίασαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email

Ένα μουσικοχορευτικό θέαμα γεμάτο χρώμα, ρυθμό και κίνηση  παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, στο πλαίσιο της παράστασης που έδωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών Παραδοσιακών, Κρητικών Χορών στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» , με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών.

Με εντυπωσιακά κοστούμια, εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά μέσα από εναλλαγές ήχων και μουσικής χόρεψαν σε ρυθμούς latin, salsa,tango,live dances, oriental, αλλά και στους ρυθμούς των Ελληνικών παραδοσιακών και κρητικών  χορών, ενθουσιάζοντας το κοινό με την επιδεξιότητά τους.

 

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές χειροκροτώντας τις εμφανίσεις τους και συγχαίροντάς τους για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Παράλληλα, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τους καθηγητές για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών τους.

 

Οι καθηγητές που δίδαξαν στο Τμήματα Χορού του Δήμου Αμαρουσίου κατά τη φετινή περίοδο ήταν η Έφη Κεραμάρη, ο Πέτρος Μανωλήκας, η Μαρία Αλωνεύτη-Θεοδωράτου, η Καλυψώ Μάνη και ο Γιώργος Φραγκάκης.

Τη χορευτική παράσταση παρακολούθησαν επίσης: Οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου, Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία Δήμητρα Ρώτα, Ευτυχία Παρασύρη, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ