Ένα νέο σύστημα πυρόσβεσης για όχημα 4Χ4 απέκτησε ο Δήμος Πεντέλης από τους χορηγούς του Φεστιβάλ Πεντελικού. Δήμητρα Κεχαγιά: Προστατεύουμε τις δασικές μας εκτάσεις, ενισχύουμε τον εξοπλισμό του Δήμου μας αξιοποιώντας και χορηγίες

13

Μετά το τέλος του Φεστιβάλ Πεντελικού, το μεγαλύτερο τμήμα του οποίου χρηματοδοτήθηκε από χορηγίες των εταιριών ΔΕΗ, ΜΕΓΑ, Polygreen και Flexopack, ένα ποσό 6.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), εξοικονομήθηκε και διατέθηκε ήδη για την αγορά ενός σύγχρονου και πιστοποιημένου συστήματος πυρόσβεσης, που τοποθετείται πάνω σε όχημα 4Χ4 του Δήμου. Ο Δήμος διέθετε πέντε τέτοια συστήματα, όμως έχει επιπλέον οχήματα 4Χ4 που έχουν τη δυνατότητα να υποδεχθούν νέο σύστημα πυρόσβεσης. Έτσι η απόκτηση του νέου συστήματος πυρόσβεσης ενισχύει την επιχειρησιακή δυνατότητα του Δήμου για άμεση πρόσβαση και κατάσβεση περιστατικών φωτιάς.

Το σύστημα περιλαμβάνει δεξαμενή 600 λίτρων νερού, αντλίες, αυλούς και μάνικες. Το σύστημα είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με ISO 9005/2015 της εταιρείας Μηλίτσης ΙΚΕ.

Ο Δήμος ήδη παρέλαβε το νέο σύστημα πυρόσβεσης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε για το θέμα:

«Είχαμε εξαρχής ως στόχο, μέσα από το Φεστιβάλ Πεντελικού να ενισχύουμε και την πυροπροστασία του βουνού μας. Τα καταφέραμε από την πρώτη κιόλας χρονιά. Το νέο σύστημα πυρόσβεσης αυξάνει από πέντε σε έξι τα οχήματα άμεσης επέμβασης του Δήμου μας, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα του Δήμου μας για την πυρασφάλεια του βουνού μας και των δασικών μας εκτάσεων.

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τους χορηγούς του Φεστιβάλ Πεντελικού. Πέρα από την εξαιρετική επιτυχία του Φεστιβάλ, πετύχαμε και το στόχο μας να συμβάλει κάθε χρόνο το φεστιβάλ στην ενίσχυση της πυροπροστασίας του βουνού μας.

Ευχαριστώ το Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ξανθάκη, τον Αντώνη Τσισκάκη, πολύτιμο στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, τον Υπεύθυνο των Εθελοντών Χάρη Νικολέτο και όλους τους εθελοντές για τη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά που κάνουν προς όφελος των πολιτών».

 

Ένα νέο σύστημα πυρόσβεσης για όχημα 4Χ4 απέκτησε ο Δήμος Πεντέλης από τους χορηγούς του Φεστιβάλ Πεντελικού. Δήμητρα Κεχαγιά: Προστατεύουμε τις δασικές μας εκτάσεις, ενισχύουμε τον εξοπλισμό του Δήμου μας αξιοποιώντας και χορηγίες Ένα νέο σύστημα πυρόσβεσης για όχημα 4Χ4 απέκτησε ο Δήμος Πεντέλης από τους χορηγούς του Φεστιβάλ Πεντελικού. Δήμητρα Κεχαγιά: Προστατεύουμε τις δασικές μας εκτάσεις, ενισχύουμε τον εξοπλισμό του Δήμου μας αξιοποιώντας και χορηγίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ