Άλλο ένα ολίσθημα του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

26

Από τη Δημοτική Αρχή εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

  Μετά από δεκαετίες με μεθοδικότητα, επιμονή και στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτελεσματικότητα και πάντοτε με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον δρομολογήσαμε ένα πάγιο αίτημα, τόσο των διοικήσεων του πρώην Δήμου Λυκόβρυσης, αλλά κυρίως αίτημα των κατοίκων του Δήμου μας για την αξιοποίηση δωρεάς ακινήτου ως αθλητικού χώρου ιδιοκτησίας ΑΓΕΤ Ηρακλής προς τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης. Ένας αθλητικός χώρος που θεωρούμε ότι θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης. Με μεγάλη πλειοψηφία το Δημοτικό μας Συμβούλιο ύστερα από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής αποφάσισε θετικά την αποδοχή δωρεάς της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

         Δυστυχώς Μεγάλος Απών και αρνητής και από αυτή την τεράστια επιτυχία του Δήμου μας ήταν για μια ακόμη φορά ο «συνήθης ύποπτος» Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η δημοτική του ομάδα που καταψήφισε τη συγκεκριμένη δωρεά προς τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης.

         Ο τέσσερις φορές αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος θυμήθηκε τον παλιό «κακό» του εαυτό που «μεγαλούργησε», καταστρέφοντας στο πέρασμά του ως Δήμαρχος Πεύκης το 2007-2010 όταν με την ίδια μανία, με τον ίδιο ζήλο, με το ίδιο καταστροφικό μένος γκρέμισε ό,τι με κόπο είχαν δρομολογήσει οι προηγούμενες διοικήσεις.

         Είναι ο ίδιος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος που κατάφερε (μόνο αυτός θα μπορούσε αυτό το μέγα επίτευγμα) να απεμπολήσει και τελικά να απωλέσει μια ακόμη τεράστια δωρεά προς τον πρώην Δήμο Πεύκης. Ήταν το ακίνητο 600 τ.μ. στο πρώην εργοστάσιο Πουρνάρα, το οποίο η ιδιοκτήτρια εταιρεία συμφώνησε το 2006 να προχωρήσει στη δωρεά του.

         Όμως ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος θέλοντας να αφήσει και εδώ το «καθάριο» στίγμα του ακύρωσε το 2007 αυτή τη μεγάλη συμφωνία- επιτυχία δωρεάς της δημοτικής αρχής Παύλου Καμάρα και της ομόφωνης τότε απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποφάσισε, προσχηματικά και μόνο, με πλήρες αίσθημα παραλογισμού να απαιτήσει χωρίς να έχει κανέναν εχέγγυο την αγορά – απαλλοτρίωση όλης της έκτασης ακινήτου του πρώην εργοστασίου Πουρνάρα. Αποτέλεσμα αυτής της ακατανόητης συμπεριφοράς και τακτικής ήταν όχι μόνο να χάσει ο Δήμος μας ένα περιουσιακό στοιχείο αλλά να παραμείνει και μέχρι σήμερα ένας αναξιοποίητος χώρος, που μόνο προβλήματα προκαλεί στην ευρύτερη περιοχή.

Φυσικά αντί για «δωρεές» και έργα μας κληροδότησε μόνο χρέη και δάνεια. Μας «κληροδότησε» και μας παρέδωσε μόνο τεράστια ελλείμματα ύψους 7.747.539,92€ σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2010. Η απίστευτη και παράλογη μανία, εκδικητικότητα, εμπάθεια και το μένος του για τις Διοικήσεις Παύλου Καμάρα, Δημήτρη Φωκιανού, και Τάσου Μαυρίδη είναι απίστευτη χωρίς όρια και φραγμούς, με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη για τον Δήμο μας.

         Κι αυτό γιατί βάζει πάνω από όλα το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον, έτσι ώστε να φτάνει κάθε φορά και χειρότερα στο «κατώτατο» βάθος των περιστάσεων και να καταψηφίζει δωρεές, όπως η συγκεκριμένη προς όφελος του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης και των κατοίκων του. Όμως τον δικαιολογούμε ως ένα σημείο, αφού για τον ίδιον τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο η Λυκόβρυση είναι «περιοχή εκτός Ελλάδας» όπως χαρακτηριστικά έχει διατυπώσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως λέει και ο σοφός λαός «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι».

Για τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο η «ιστορία» έχει ήδη γράψει πάρα πολλά και είναι:

-ο Αποτυχών Δήμαρχος που μας «κληροδότησε» μόνο χρέη και ελλείμματα

-ο Αποτυχών Δήμαρχος που πρόταξε το προσωπικό πολιτικό συμφέρον με εμπάθεια και μένος έναντι του συλλογικού συμφέροντος.

– ο Αποτυχών Δήμαρχος που απώλεσε δωρεά ακινήτου 600 τμ προς τον πρώην Δήμο Πεύκης στο ακίνητο του πρώην εργοστασίου ΠΟΥΡΝΑΡΑ

– ο Αποτυχών Δήμαρχος που παρέδωσε 7.747.539,92€ ελλείμματα

-ο Αποτυχών Δήμαρχος που απώλεσε την κατασκευή κλειστού αθλητικού χώρου στο Ηλιακό Χωριό, αφού κατάφερε και έχασε εσκεμμένα την ευκαιρία να δημιουργηθεί- κατασκευαστεί νέος αθλητικός χώρος σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ΟΣΚ και με χρηματοδότηση από τον ίδιο Οργανισμό.

Είναι πράγματι άκρως προκλητική και προσβλητική η παρουσία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

         Σήμερα λοιπόν ο ίδιος και απαράλλαχτος ως «γραφικός» απολαμβάνει τη μισαλλοδοξία του πετυχαίνοντας για μια ακόμη φορά τη γενική κατακραυγή και την απομόνωση από όλους για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά του, που αναμφισβήτητα προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το ποιος είναι τελικά ο ρόλος του και τι συμφέροντά εξυπηρετεί.

         Ως Δήμος, ως Δημοτική Αρχή και ως Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό συμφέρον, με σοβαρότητα με μεθοδικότητα, με προγραμματισμό, με στρατηγικό σχεδιασμό και τέλος με χρηστή οικονομική διαχείριση για το καλό των κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play