ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

45

Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκύπτουν από την επέλαση της Μήδειας. Στο Δήμο Κηφισιάς το κεντρικό οδικό δίκτυο βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση με τους εργαζόμενους και τα μηχανήματα να επιχειρούν συνεχώς.
Σημαντικό πρόβλημα είναι η πτώση δέντρων. Πάνω από 250 δέντρα σε Εκάλη, Νέα Ερυθραία και σήμερα και Κηφισιά έχουν πέσει και μάλιστα οι περισσότερες πτώσεις συνδέονται με κόψιμο καλωδίων της ΔΕΗ και διακοπές ηλεκτροδότησης.
Με εντολή του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου συνεργεία του Δήμου επιχειρούν μαζί με συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να βοηθήσουν στη ρευματοδότηση περιοχών. Προβλήματα δημιουργούνται και στην υδροδότηση της Νέας Ερυθραίας από τις συνεχιζόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης.
Τη Δευτέρα 15/2 σημειώθηκε διακοπή ρευματος στην περιοχή του αντλιοστασίου. Άμεσα οι γεννήτριες τέθηκαν σε λειτουργία. Η διακοπή ρεύματος ήταν συνεχιζόμενη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο κέντρο ελέγχου του αντλιοστασίου.
Τη Τρίτη 16/2, νωρίς το πρωί, το δίκτυο της Νέας Ερυθραίας συνδέθηκε με την ΕΥΔΑΠ η οποία υδροδοτεί το δίκτυο με χαμηλή πίεση λόγω των καιρικών συνθηκών και του προβλήματος με τα κομμένα καλώδια από τις πτώσεις δέντρων.
Ζητούμε τη κατανόηση των πολιτών.
Όλα τα αρμόδια τμήματα εργάζονται νυχθημερόν προκειμένουν να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προκύπτουν από την κακοκαιρία.
 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play