Στο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο ο Δήμαρχος

3

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που ξεκίνησε στον Βόλο τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 με κεντρικό μήνυμα «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση – Καλύτερη Ελλάδα», συμμετέχει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Σημείο αναφοράς αποτελεί η μεγάλη συμμετοχή αιρετών από όλη τη χώρα, που έχει ξεπεράσει τους χίλιους. Πρόκειται για το τελευταίο συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί από τη σημερινή Διοίκηση της Ένωσης, αφού το 2023 είναι η χρονιά των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, και χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος,  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, οι Δήμαρχοι Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας οι Πρόεδροι όλων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η Αυτοδιοίκηση της χώρας συναντήθηκε και πάλι σήμερα στον Βόλο, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Ισχυρή Αυτοδιοίκηση σημαίνει ισχυροί Δήμοι με σημαντικούς οικονομικούς πόρους και αρμοδιότητες, με επαρκές ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους τομείς, με τόλμη και αξιοπρέπεια να έχουμε το θεσμικό ρόλο που μας αρμόζει. Είμαστε οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης που καθημερινά δίνουμε μάχες για τη καθημερινότητα, για το αυτονόητο.  Σταθήκαμε όρθιοι, ενωμένοι και αλληλέγγυοι σε κάθε πρόκληση, στην κοινωνική και οικονομική κρίση, καθώς και σε άλλες έκτακτες ανάγκες και κρίσεις, όπου η αυτοδιοίκηση έγινε ασπίδα προστασίας για τον κάθε πολίτη, πάντα σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος, τα αρμόδια υπουργεία και τους φορείς. Όλοι μαζί ενωμένοι για την Ελλάδα μας!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ