Αρχική ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης

Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης

5

Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης – Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια













































Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης

Στην πρώτη ολομέλεια των Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, Ιωακείμ Αμπαρτζίδης…

Αναπόφευκτα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων και τη διεύρυνση της συνεργασίας σε εθνικό επίπεδο. Η ημερίδα επικεντρώθηκε στην προώθηση πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της διαφάνειας, της συμμετοχικότητας και της αποτελεσματικότητας στη διοίκηση των τοπικών κοινωνιών.

Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης

Ο κ. Αμπαρτζίδης, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας «e-Δημοτικό Συμβούλιο», η οποία παρέχει αμεσότητα, διαδραστικότητα και αποτελεσματικότητα στη λειτουργία των δημοτικών συμβουλίων. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους δημότες άμεση πρόσβαση στις συνεδριάσεις καθώς και στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, προωθώντας τη διαφάνεια και τη συμμετοχή.

Τόνισε, επιπροσθέτως, την ανάγκη για τη συμμετοχή συλλογικών φορέων των δήμων στις συνεδριάσεις λογοδοσίας, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τον ρόλο των δημοτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Στην πρώτη ολομέλεια Προέδρων Δ.Σ. συμμετείχε ο Ιωακείμ Αμπαρτζίδης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Διονύσου υπογράμμισε, επίσης, την αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ενίσχυση των πρωτοβουλιών αυτών. Εξέφρασε, τέλος, τη διαθεσιμότητά του να συμμετάσχει ενεργά στο οργανωτικό έργο του Δικτύου, με έμφαση στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, στην οποία ανήκει ο Δήμος Διονύσου, καθώς και να συνεισφέρει στην επεξεργασία του νέου Κανονισμού Λειτουργίας των Δημοτικών Συμβουλίων.

Τις  εργασίες της 1ης  Ολομέλειας, Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων Ελλάδας χαιρέτισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP


Download on the App Store


Get it on Google Play

Maroussi City News – Νεα, Προσφορές στα Βόρεια Προάστια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Kifissia City