Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Περιστερίου ο Περιφερειάρχης Αττικής

10
photo-pita-peristeri-11-1000x667

Γ. Πατούλης: «Με πρωτεργάτη τον άξιο Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη, το Περιστέρι έχει αλλάξει ριζικά όψη. Ως Περιφέρεια θα συνεχίσουμε την υλοποίηση εμβληματικών έργων στην πόλη όπως και σε όλη την Αττική»

 

Στο σημαντικό έργο που έχει γίνει στο Περιστέρι από τον επί σειρά ετών Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη με συνέπεια η πόλη να έχει αλλάξει ριζικά όψη, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ο κ. Παχατουρίδης καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συμβολή της Περιφέρειας στην υλοποίηση εμβληματικών έργων στο Περιστέρι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη χρηματοδότηση, από πλευράς της Περιφέρειας, της κατασκευής του νέου μεγάρου πολιτισμού στην πόλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Μαρκόπουλος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος γυναικείων θεμάτων ισότητας Μ. Αγγελοπούλου, οι πρώην υπουργοί Μ. Χρυσοχοΐδης και Π. Κουρουμπλής, πολλοί Δήμαρχοι, βουλευτές, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, Αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου.   

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στον δήμαρχο και υγεία σε όλους.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης αφού εξήρε το έργο του Α. Παχατουρίδη, αναφέρθηκε στην πολύ εποικοδομητική τους συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και μία σειρά σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε φάση υλοποίησης στο Περιστέρι, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Ιδιαίτερα εστίασε στην ανέγερση ενός νέου σύγχρονου Πολιτιστικού Πολυχώρου, ένα έργο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του παλιού κτιρίου της Ξυλοτεχνίας, και χρηματοδοτείται από την Περιφέρειας Αττικής, με συνολικό προϋπολογισμό 14 εκ. ευρώ 

«Ως Περιφέρεια Αττικής με ιδιαίτερη χαρά επενδύουμε στη δημιουργία αυτού του έργου, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε και με άλλα σημαντικά έργα υποδομών στην περαιτέρω ανάπτυξη του Περιστερίου, ενός δήμου ο οποίος με την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή του Ανδρέα Παχατουρίδη έχει αλλάξει ριζικά όψη και έχει εξελιχθεί σε μία πόλη στην οποία χαίρονται να ζουν οι κάτοικοί της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

 

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

https://youtu.be/U7bIeh5TnsU

 

 

photo-pita-peristeri-10--1000x683
photo-pita-peristeri-9-1000x681
photo-pita-peristeri-8-1000x667
photo-pita-peristeri-5-1000x667
photo-pita-peristeri-6-1000x667
photo-pita-peristeri-4-1000x667
photo-pita-peristeri-3-1000x667
photo-pita-peristeri-2-1000x667
photo-pita-peristeri-1-1000x667

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play