Π.Ιωάννου, Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης _ Ζωντανά από το maroussi.city η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ στις 28/01/21 6:30μ.μ. με θέμα : «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας»

37

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας μέσα από την 2η Διαδικτυακή Συνάντηση

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να υποστηρίξει τις Γυναίκες στο επιχειρείν πιστεύει ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε  ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. Μπορούμε να βοηθήσουμε τη γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα το χρόνο της και τις ευθύνες, που προκύπτουν από τους πολλαπλούς της ρόλους.

Το υποσχεθήκαμε προεκλογικά και είμαστε εδώ τώρα για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.»

Έτσι την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, στις 6:25 μ.μ., Διαδικτυακά, αφού ο κορωνοϊός δεν βοηθάει σε συναντήσεις με φυσική παρουσία, διοργανώνουμε μέσα από τον ιστιότοπο http://www.panionannou.com/ την 2η Διαδικτυακή Συνάντηση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, Οργανισμών, Φορέων, Γυναικείων Οργανώσεων, Επιχειρηματιών και ενεργών πολιτών με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Την συζήτηση θα συντονίζουν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμπελοκήπων  Μενεμένης  κ. Μανώλης Ιωαννίδης.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για όλους και θα είναι διαδραστική, με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού, που παρακολουθεί την εκδήλωση.

Πέραν από τον ανωτέρω ιστότοπο θα γίνει μετάδοση και μέσα  από τις ιστοσελίδες

https://www.facebook.com/maroussi.city.news

https://maroussi.city/

ioannidismanolis.blogspot.com

www.panioannou.com

 

Οι ομιλητές θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό, καταθέτοντας τις ερωτήσεις μέσα από την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας που θα βρείτε κατά την διάρκεια του Live Sreaming

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να δουλέψουμε μαζί για την δημιουργία ενός φιλικότερου περιβάλλοντος, για την ανάπτυξη και προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.

 

 

[email protected]

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play