Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση πεζόδρομου και πεζοδρομίων με κυβόλιθους έμπροσθεν των παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην οδό Ελ. Βενιζέλου

20

Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση πεζόδρομου και πεζοδρομίων  με κυβόλιθους έμπροσθεν των παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης. Οι εργασίες αυτές πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των νηπίων και των εκπαιδευτικών στις τέσσερις νέες αίθουσες διδασκαλίας,  που έχουν τοποθετηθεί εκεί, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της προσωρινής στέγασης της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, αλλά και για να βελτιώσουν την εικόνα της γειτονιάς.

Το οικόπεδο, στο οποίο θα λειτουργήσουν τα παραρτήματα, αποτελεί συνιδιοκτησία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, ενώ οι τρεις αίθουσες έχουν χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και η μία από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης  και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Προχωρήσαμε στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, των παρατημάτων των Νηπιαγωγείων με κατασκευή  δρόμου ήπιας κυκλοφορίας με κυβόλιθους, ειδική ράμπα διαδρόμου, διαμόρφωση κρασπέδων και πεζοδρομίων για την ασφαλή διάβαση των μικρών μας μαθητών. Συνεχίζουμε με έργα αναπλάσεων σε γειτονιές του δήμου μας για την ασφάλεια των μικρών μας μαθητών. Συνεχίζουμε δυναμικά με σημαντικά έργα για τον Δήμο που αγαπάμε, τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης!»

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play