Ξεκινούν τη Δευτέρα 20/9 οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου

6

Ξεκινούν τη Δευτέρα 20/9 οι κινηματογραφικές προβολές με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνει το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο Άλσος Βαρβαρέσου. Για την πρώτη ημέρα έχει προγραμματιστεί στις 20:00 η ταινία του Δήμου Αβδελιώδη «Το δέντρο που πληγώναμε» και συνεχίζεται με την κλασική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα».

Η πρώτη ταινία “Αστερίξ: Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού” μεταφέρθηκε και θα προβληθεί την Κυριακή 26/9/2021 στις 7:00μμ και στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του προγράμματος “Ο κύκλος των χαμένων ποιητών”, ενώ οι προβολές θα ολοκληρωθούν στις 27/9.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο θερινός μας κινηματογράφος είναι πιστός στο ραντεβού και φέτος με τους σινεφίλ του Δήμου μας. Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία ήρθε να προστεθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης μας κοντά στις άλλες, που οργανώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Δήμος, τα Νομικά μας Πρόσωπα και οι τοπικοί σύλλογοι. Και φέτος, η οθόνη του θερινού μας κινηματογράφου θα βρίσκεται στο Άλσος Βαρβαρέσσου για να προβάλει ταινίες που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις λόγω της υγειονομικής κρίσης ο θερινός μας κινηματογράφος χάρη στις ενέργειες του ΚΟΙΠΑΠ και της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πεύκης θα δώσει το παρών, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας με ελεύθερη είσοδο να παρακολουθήσουν επιλεγμένες ελληνικές και ξένες ταινίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play