ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID COVID TESTS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

49

 

Tην Κυριακή 11 Απριλίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς (Ηρ. Πολυτεχνείου 4, Κηφισιά)  για τη διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ RAPID COVID TESTS ανίχνευσης του κορονοϊού.

Οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου πραγματοποιούνται από το Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στην προσπάθεια να αναχαιτιστεί  η πανδημία του Covid-19.

Με τα μαζικά tests διακόπτουμε την διασπορά του ιού στην κοινότητα. Καλούμε ιδιαιτέρως τους νέους αλλά και τους γονείς να τους παρακινήσουν να προσέλθουν στη δράση. 

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, ηλικίας άνω των 10 ετών, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ. Για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.

Οι πολίτες θα προσέρχονται με μάσκα ενώ για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Στο χώρο που θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play