Μνήμες και συγκίνηση σκόρπισαν στη Ν. Ερυθραία οι Παλαίμαχοι άσοι Πανερυθραϊκού και ΑΕΚ

4

Με ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, τον φιλικό αγώνα των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανερυθραϊκού και της ΑΕΚ, έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής» η αυλαία των «Αλλοτινών Πατρίδων 2024», που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) και του Δήμου Κηφισιάς.

Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Βασίλη Ξυπολυτά και του Προέδρου της επιτροπής του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε και Εντεταλμένου Σύμβουλου ΚΕΠ Υγείας κ. Χρήστου Λούμπια οι «κιτρινόμαυροι» και οι «κόκκινοι» άσοι της Ερυθραίας, με τις περίτεχνες ενέργειες πρόσφεραν όμορφο θέαμα, ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις και σκόρπισαν συγκίνηση στο φίλαθλο κοινό που χειροκρότησε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, σε ένα παιχνίδι δίχως νικητές και ηττημένους.

Ακόμη και οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένοι… Στο α’ ημίχρονο χρέη «ρέφερι» ανέλαβε ο προπονητής των γηπεδούχων, κ. Απόστολος Ποιμενίδης, ενώ στο β’ μέρος «άρχοντας του αγώνα» ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής κ. Γιώργος Κασναφέρης. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, αν και έχει «κρεμάσει τη σφυρίχτρα» από το 2008, τιμά διαχρονικά με την παρουσία του το άθλημα, αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μνήμης του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε για τις αλησμόνητες πατρίδες.

Ακολούθησε στο τέλος του αγώνα η τελετή βράβευσης των Τάκη Πουρνάρα, Γιώργου Σιδέρη, Δημήτρη Διαμαντόπουλου, Θανάση Σφέτσα και Κακκαβά Κωνσταντίνου. Τιμητικές πλακέτες απένειμαν ο οι κ.κ. Ξυπολυτάς και Λούμπιας, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Μελετών, Γιάννης Διονυσιώτης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κα Λίλα Δραγώνα.

Στον ιδιαίτερο αυτό αγώνα, που άγγιξε βαθιά την ψυχή όλων μας παραβρέθηκαν επίσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος ύδρευσης & ΚΑΠΗ Ν. Ερυθραίας, κ. Αντώνης Μπιτσάνης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Προσβασιμότητας του Δήμου Κηφισιάς, κ. Νίκος Γεωγρούλης, ο Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Τόνι Αχαρονιάν, που ως άξιος «οικοδεσπότης» παραχώρησε την έδρα του σωματείου, για τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης και ο διοργανωτής του αγώνα κ. Γιάννης Γαϊτανίδης.

Οι παλαίμαχοι αθλητές των δύο ομάδων

Πανερυθραϊκός (Ποιμενίδης): Αναστασίου, Γαϊτανίδης, Πετρίδης, Ποιμενίδης, Κονταράτος, Σέττος, Γιαλαμάς, Κακλόπουλος, Μπαρτζάκας, Αρκάς, Φιλιπούσης, Τζιλβές, Βελετάκος, Μανώλαρος, Καρύδας, Αλιπράντης, Καρούζας, Κυριακίδης, Κωβαίος, Τσίπρας

ΑΕΚ (Καραφέσκος): Βερβέρης, Θεοδωράς, Μάκος, Ζήσης, Αραβίδης, Γεωργαμλής, Ρούσεφ, Κοπιτσής, Μπατίστα, Γεωργιάδης, Στυλιανόπουλος, Λέτσας, Ζωγράφος, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Σταματής, Παρθένης, Νεστορίδης, Κώττης,  Κ. Νικολαϊδης, Κεφαλίδης, Σταθόπουλος, Νικολάου

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ