Καθαρίζεται σταδιακά το οδικό δίκτυο του Δήμου Διονύσου, κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη 26/1

29

Καθαρίζεται σταδιακά το οδικό δίκτυο του Δήμου Διονύσου, κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη 26/1


Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Διονύσου, ενώ υποχωρεί σταδιακά και η σφοδρή κακοκαιρία. Οι χιονοπτώσεις βαίνουν προς το τέλος τους, θα παραμείνουν όμως και τις επόμενες ημέρες οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και ο παγετός.

Ήδη το κεντρικό οδικό δίκτυο του Δήμου έχει καθαριστεί στο σύνολό του καθώς και ένα μεγάλο τμήμα του δευτερεύοντος δικτύου. Οι καθαρισμοί στις υπόλοιπες οδούς και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας καθώς και αύριο. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε την υπομονή και κατανόησή σας. Υπολογίζουμε ότι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 26/1  το σύνολο του οδικού δικτύου θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό προσβάσιμο, θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσοχή κατά τις μετακινήσεις λόγω του παγετού. Ο Δήμος Διονύσου θα φροντίσει να ρίξει αλάτι στα πιο επικίνδυνα σημεία, επαναλαμβάνουμε όμως ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.  

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους οδηγούς που έχουν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους σε κεντρικούς δρόμους ή σε σημεία που εμποδίζουν τη διέλευση εκχιονιστικών ή άλλων μηχανημάτων να τα απομακρύνουν άμεσα.

Λόγω της κακοκαιρίας, την Τετάρτη 26/1 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) που λειτουργούν στο Δήμο Διονύσου. Την απόφαση έλαβε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ύστερα από διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής σε σύσκεψη που συμμετείχε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Επίσης την Τετάρτη 26/1 δεν θα λειτουργήσουν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, στο πλαίσιο των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων για Covid-19, καθώς και η Φοιτητική και Τοπική Συγκοινωνία του Δήμου.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος λόγω ενδεχόμενης μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ λόγω της κακοκαιρίας, καλεί τους πολίτες εφόσον είναι εφικτό να μην βγάζουν για τις επόμενες δύσκολες μέρες τα απορρίμματά τους.

Θα είμαστε κοντά σας για όποια ενημέρωση κριθεί αναγκαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play