Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ – ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Γυναικολόγος-Χειρουργός Τάσος Αγιοστρατίτης αποκλειστικά στο maroussi.city (video)

515
Κορονωιος και Εγκυμοσύνη με τον Τάσο Αγιοστρατίτη

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αμαρουσίου, στην Πλατεία Κασταλίας, στο ιατρείο ενός λαμπρού και καταξιωμένου επιστήμονα, του γυναικολόγου -χειρουργού Τάσου Αγιοστρατίτη.

Ο ίδιος, εγκάρδιος και πληθωρικός, μας υποδέχθηκε  μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, με αναμμένο το τζάκι και ζεστό τσάϊ, έτοιμος όπως πάντα να μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του, ενημερώνοντάς μας για επίκαιρα θέματα που μας ταλανίζουν μεταξύ άλλων αυτό το τελευταίο διάστημα και αφορούν στις γυναίκες και τα ζευγάρια σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Το maroussi.city, η Ιωάννα και η Εύα, έθεσαν ερωτήματα στο Μαρουσιώτη γιατρό σε μία κατατοπιστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα σας καθηλώσει και θα λύσει πολλές απορίες σας!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ - ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Γυναικολόγος-Χειρουργός Τάσος Αγιοστρατίτης αποκλειστικά στο maroussi.city (video)

Στην εποχή του κορωνοϊού πρέπει πλέον τα ζευγάρια να προγραμματίζουν μία εγκυμοσύνη;

Πόσο διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει  μετά το εμβόλιο για μία ασφαλή  εγκυμοσύνη;                          

Εμβόλιο κατά τη διάρκεια τη εγκυμοσύνης. Ναι, όχι και πότε;

Νεογέννητα που νοσούν. Είναι επικίνδυνο ή όχι;   

Στο βίντεο που ακολουθεί δίνονται όλες οι απαντήσεις και πολλά περισσότερα…

*Μέσα από το maroussi.city θα προβάλλονται συνεντεύξεις για την Πολιτική,την υγεία, τη μόδα, την τέχνη, την Τεχνολογία και άλλα άλλα θέματα που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play