ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς

166

 

Με λαμπρότητα κι ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών κατά του κορονοϊού, τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου Κηφισιάς, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνος της Μεταμορφώσεως, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου ΚηφισιάςΣτον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Χαραλαμπόπουλο και Ιερείς του Ιερού Ναού και της Μητροπόλεως.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου ΚηφισιάςΟ Δήμαρχος  Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η  Αντιπεριφερειάρχης  Βόρειου Τομέα  Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου ΚηφισιάςΤην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πλαισίωσαν τιμητικά οι Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Κηφισιάς “Αντρέας Κατεβαίνης”, υπό τον μαέστρο Φίλιππο Χίο.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ : Εορτασμός Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κεφαλαρίου ΚηφισιάςΟι πιστοί και οι αιρετοί που παρευρέθηκαν κρατούσαν μεταξύ τους αποστάσεις και φορούσαν μάσκες στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, ενώ τα μέτρα τηρήθηκαν και στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας στις πέριξ του Ναού οδούς.

Ανήμερα της εορτής Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play