Γ. Πατούλης: «Τιμούμε σήμερα τη Μητέρα, ένα πρόσωπο σύμβολο-πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς και αναδεικνύουμε το θεμελιώδη ρόλο της στην κοινωνία» 

41

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε σήμερα τη Μητέρα, ένα πρόσωπο σύμβολο-πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς και αναδεικνύουμε το θεμελιώδη ρόλο της στην κοινωνία» 

Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» τιμώντας την Ημέρα της Μητέρας, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Προέδρου της Οργάνωσης Μ. Γιαννίρη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ε.Σ.Η.Ε.Α.βραβεύθηκαν η πρώην Υπουργός Φ. Πάλλη-Πετραλιά, η Εικαστικός Χ. Φυτιλή και η Νοσηλεύτρια Β. Πίκουλα για την προσφοράς τους. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην Υπουργός και πρώην Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η πρόεδρος της ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου Ντόρα Πάλλη.

Προλογίζοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος της Οργάνωσης Μ. Γιαννίρη ανέπτυξε τον κρίσιμο ρόλο της Μητέρας στην Οικογένεια και στην Κοινωνία γενικότερα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να συγχαρώ την Πρόεδρο Μαρία Γιαννίρη και όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Οργάνωσης για την εξαιρετική αυτή εκδήλωση και να επισημάνω ότι από από ιδρύσεως της η Οργάνωση αυτή τιμά την μητέρα και την οικογένειά στηρίζοντας με το έργο της κάθε ανάγκη όπου χρειαστεί.

Τιμούμε σήμερα τη Μητέρα ένα πρόσωπο σύμβολο-πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς και αναδεικνύουμε το θεμελιώδη ρόλο της στην κοινωνία. Προτεραιότητά μας στην Περιφέρεια Αττικής είναι η στήριξη της μητέρας και του θεσμού της οικογένειας με συγκεκριμένα προγράμματα και δράσεις. Οφείλουμε να εκφράζουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις μητέρες. Οφείλουμε να θωρακίσουμε και να υπερασπιστούμε κάθε δοκιμαζόμενη Μητέρα, να λάβουμε αποτελεσματικά μέτρα προστασίας της ίδιας και των παιδιών της. Είναι χρέος μας από τις θέσεις ευθύνης που κατέχουμε, να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσής της». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play