Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις εκπαιδευτικές δομές που με περίσσευμα αγάπης δίνουν στα παιδιά μας τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον»

7

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις εκπαιδευτικές δομές που με περίσσευμα αγάπης δίνουν στα παιδιά μας τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον»

Υποστηρικτικό υλικό, όπως εκτυπωτές και χαρτική ύλη, αναγκαίο για την εκπαιδευτική διαδικασία, παρέδωσε στους εκπαιδευτικούς και τους 9 μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων στην Αργυρούπολη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Τον κο Πατούλη υποδέχθηκε η διευθύντρια του σχολείου κα Σπ. Καρίπη και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού, ενώ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γ. Βλάχος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης Αλ. Αφεντάκη και Ε. Νικοθώδης. 

Ο Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του, εξήρε την προσφορά και το έργο της διεπιστημονικής ομάδας και όλου του προσωπικού του Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων, καθώς όπως επισήμανε, πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σχολείο, όπου τα μαθήματα και οι δραστηριότητες προσαρμόζονται με εξατομικευμένο τρόπο στις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών.

Παράλληλα, ο κος Πατούλης τόνισε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες του τις δυνάμεις δομές όπως η συγκεκριμένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Βρισκόμενος σήμερα εδώ, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο της Αργυρούπολης, νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να διαπιστώνω την σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλους. Τα παιδιά μας απολαμβάνουν μια εκπαιδευτική διαδικασία σε ένα άρτιο και φιλόξενο περιβάλλον με τη στήριξη όλου του έμψυχου δυναμικού: την διεπιστημονική ομάδα, τους δασκάλους, τους φροντιστές. Όλοι τους με περίσσευμα αγάπης και αμέριστου ενδιαφέροντος, καθοδηγούν τους μικρούς μαθητές στην ανακάλυψη του κόσμου και της γνώσης με ένα τρόπο που ξεπερνά τα όποια προβλήματα και ανοίγει το δρόμο για μια ζωή θάρρους, επιτυχιών και ίσων ευκαιριών. Η παράδοση υποστηρικτικού υλικού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ κοντά σε ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προσφέρουν αυτά τα πολύτιμα εφόδια στα παιδιά μας. Θέλω να διαβεβαιώσω κάθε πλευρά, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, ότι είμαστε κοντά σας, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια διευκόλυνσης και στήριξης του έργου που επιτελείτε στο σχολείο σας».

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Ειδικού σχολείου κα Σπ. Καρίπη ευχαρίστησε τον κο Πατούλη για την δωρεά του υποστηρικτικού υλικού, τονίζοντας την αναγκαιότητα του στην εκπαιδευτική διαδικασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play