Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους Δήμους, στηρίζοντας έργα υποδομής, τα οποία αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και προασπίζουν την ασφάλεια και την υγεία τους»

9

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους Δήμους, στηρίζοντας έργα υποδομής, τα οποία αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και προασπίζουν την ασφάλεια και την υγεία τους»

Την προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση των αμιαντοτσιμεντοσωλήνων όλου του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στις περιοχές Μάτι και Ζούμπερι στη Νέα Μάκρη, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον ανάδοχο εργολάβο.

Στην υπογραφή παρόντες ήταν επίσης, o Δήμαρχος Μαραθώνα Σ. Τσίρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας και η Δ/ντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 4.215.000,00 ευρώ, το οποίο θα συμβάλει στην διασφάλιση της ποιότητας του νερού για τους κατοίκους και την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης.

Αναφερόμενος στη σημασία του έργου ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε:

«Με επίκεντρο την υγεία των πολιτών αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και ενός πολύτιμου πόρου για την ζωή, εξασφαλίζουμε την λειτουργία ενός σύγχρονου δικτύου ύδρευσης για την περιοχή. Η Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους Δήμους, στηρίζοντας κομβικά έργα υποδομής, τα οποία αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και προασπίζουν την ασφάλεια και την υγεία τους. 

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφέρειας αναφέροντας μεταξύ άλλων: 

«Με την ολική αντικατάσταση των σωλήνων θα επιλυθούν επιτέλους τα χρόνια προβλήματα των διακοπών υδροδότησης και ποιότητας του νερού που δυσχέραιναν την καθημερινότητά των κατοίκων, ενώ με το νέο δίκτυο η ωφέλεια ως προς την υγεία και το περιβάλλον θα είναι τεράστια. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ένας από τους βασικότερους στόχους μας από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ την Περιφέρεια για την στήριξη σε κάθε μας προσπάθεια αναβάθμισης και ανάπτυξης του Δήμου μας». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play