Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονικό ραντεβού και τηλεδιάσκεψη

134
Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονικό ραντεβού και τηλεδιάσκεψη

Η καινοτομία στην υπηρεσία του Δημότη

Μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Παν. Ιωάννου

προς τους Δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης

 

Προεκλογικά, σαν Συνδυασμός «Λυκόβρυση – Πεύκη 2020», στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού, ο Αντιδήμαρχος Λυκοβρυσης – Πεύκης κ. Παν. Ιωάννου τόνισε στους βασικούς άξονες του Προγράμματος, το πόσο σημαντική είναι η Διοικητική Διακυβέρνηση των Υπηρεσιών του Δήμου λέγοντας:

«Μία από τις πλέον βασικές επιδιώξεις κάθε Δημοτικής Αρχής  πρέπει να είναι η  αμφίδρομη σχέση  πολίτη-Δήμου στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν» και

«Ο Συνδυασμός μας πιστεύει απόλυτα στο θεσμό της Δημοκρατίας – ουσιαστικά και όχι στα λόγια – και στην Αρχή της Διαβούλευσης και της Ελεύθερης Έκφρασης των Δημοτών. Με αυτόν τον τρόπο κάθε Δημότης, κάθε Σύλλογος, κάθε Ένωση της πόλης μας θα έχει την δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα και να εκθέσει τα προβλήματά του

Πιστός στις προεκλογικές εξαγγελίες μου προς τους Δημότες Λυκόβρυσης – Πεύκης και στον σημερινό ρόλο του σαν Αντιδημάρχος, σε μια εποχή δύσκολη για όλους, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συναντήσεις, με υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, με τήρηση αποστάσεων κλπ., ο κ. Ιωάννου δίνει την δυνατότητα στους Δημότες να είναι κοντά στον Δήμο και να μπορούν να επικοινωνούν μαζί του με ασφάλεια και ευελιξία, σε χρόνο, που πραγματικά τους εξυπηρετεί και με εύκολο και απόλυτα δημοκρατικό τρόπο να εκθέτουν τα προβλήματα ή τις απόψεις τους και να επιδιώκουν τις λύσεις, στα πλαίσια του εφικτού.

Έτσι πλέον καθιερώνει τον θεσμό: Τηλεδιάσκεψη του Δημότη με τον Αντιδήμαρχο με τη συνεργασία της Μαρουσιώτικης εταιρείας DISTEMICHA που εξειδικεύεται σε καινοτόμα και πρωτοποριακά έργα Πληροφορικής.

Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών και καινοτομώντας, δημιουργείται για πρώτη φορά στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η δυνατότητα στους Δημότες να τηλεδιασκέπτονται με ευκολία, ασφάλεια και ευελιξία, από το σαλόνι του σπιτιού τους ή το γραφείο τους με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Ιωάννου, εκθέτοντας τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του ( Γραφείο Δημότη, Επιχειρηματικότητα, Αντιδήμαρχος Πεύκης, Διεθνής Σχέσεις) και τους απασχολούν, σαν απλοί ιδιώτες ή φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις κλπ. και επιδιώκοντας την επίλυσή τους.

Ο πολίτης απλά επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα: http://www.panioannou.com/ κάνει κλικ στο «ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ», συμπληρώνει τα λίγα στοιχεία, που του ζητούνται και μέσα από το εμφανιζόμενο ημερολόγιο, μπορεί να επιλέξει την ημέρα (Δευτέρα έως Σάββατο) και ώρα (πρωί ή απόγευμα), ανάλογα με τις ανάγκες του (εργασία, άλλες υποχρεώσεις κλπ.) και να κλείσει μόνος του ραντεβού για Τηλεδιάσκεψη με τον Αντιδήμαρχο κ. Παν. Ιωάννου από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του.

Στις σχετικές σημειώσεις μπορεί αν αναφερθεί και στο θέμα, που τον απασχολεί και για το οποίο επιθυμεί την «συνάντηση».

Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονικό ραντεβού και τηλεδιάσκεψη

 

Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονικό ραντεβού και τηλεδιάσκεψη

 

Γραφείο Δημότη με ηλεκτρονικό ραντεβού και τηλεδιάσκεψη

Πατώντας «Αποστολή», λαμβάνει επιβεβαιωτικό email και έτσι απλά και αυτόματα, χωρίς γραφειοκρατίες, χωρίς αποκλεισμούς, με απόλυτα δημοκρατικό και ευέλικτο τρόπο, έχει κλείσει το Ραντεβού του με τον Αντιδήμαρχο κ. Παν. Ιωάννου, που ακόμη και στην εποχή της πανδημίας και των περιορισμών, αλλά και για την συνέχεια, παραμένει προσπελάσιμος, εφαρμόζοντας την τακτική της «Ανοιχτής Πόρτας» προς όλους τους πολίτες και φορείς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Απλές πρωτοβουλίες και χρήση της τεχνολογίας και της καινοτομίας για την επικοινωνία Δημοτών, Επιχειρήσεων και Συλλογικών Φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον Αντιδήμαρχο κ. Παν. Ιωάννου, πραγματοποιώντας υποσχέσεις προεκλογικές και με αδιάλειπτη διάθεση εξυπηρέτησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play