Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου

10

Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου


Στη βράβευση των μαθητών και μαθητριών που αρίστευσαν στα σχολεία τους κατά τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προχώρησε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας Σπύρου Αρνή.

Ο κ.Καλαφατέλης παρέδωσε στους μαθητές που μπόρεσαν να προσέλθουν στο Δημαρχείο από ένα τάμπλετ, χορηγίας του επίτιμου Δημότη Διονύσου κ.Αθανάσιου Μαρτίνου, και έναν τιμητικό έπαινο. Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συνεχάρησαν θερμά τα παιδιά για την επιτυχία τους ενώ τους ευχήθηκαν να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν βάλει αλλά και να μπορέσουν κάποια στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο Διονύσου και τους κατοίκους του.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν ήταν από 9 σχολεία του Δήμου και συγκεκριμένα τα Λύκεια Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς, Διονύσου, Κρυονερίου, το ΕΠΑΛ Διονύσου «Ζήνων», την «Ώθηση» και το «Αρσάκειο» (Αρσάκειο 7 Α΄και Αρσάκειο 7 Β΄).

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε ούτε φέτος η καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης του συνόλου των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Διονύσου, στους οποίους θα αποσταλούν τιμητικοί έπαινοι μέσω των σχολείων τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play