Ανοικτές όλο το καλοκαίρι τις απογευματινές ώρες οι αυλές σε 4 σχολεία της πόλης για άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών

7

Ανοιχτές θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι, οι αυλές 4 σχολείων της πόλης μας για να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά της πόλης να χρησιμοποιούν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, με την ευθύνη και την εποπτεία των γονέων / συνοδών τους και να παίζουν με άνεση και ασφάλεια.

Με απόφαση της δημοτικής αρχής είναι ήδη από 15/6 ανοιχτές τα απογεύματα, οι αυλές:

  • Του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων
  • Του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων
  • Του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης και
  • Του 2ου Γυμνασίου Μελισσίων

Τα σχολεία θα είναι ανοικτά για τα παιδιά όλες τις μέρες της εβδομάδας από 17:30 έως 23:00 για όλο το καλοκαίρι, πλην των ημερών όπου σε κάποιο σχολείο θα υπάρχει άλλη δράση, ή πολιτιστική δραστηριότητα.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Ανοίγοντας τις αυλές 4 σχολείων μας ικανοποιούμε ένα αίτημα των γονέων της πόλης (αίτημα της Ένωσης Γονέων από το 2013), το οποίο δεν ήταν δυνατό λόγω Covid-19 να ικανοποιήσουμε μέχρι σήμερα. Έτσι δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν σε γνώριμους και ασφαλείς χώρους, δημιουργώντας για το καλοκαίρι νέα, αλλά γνώριμα στέκια και σημεία επαφής.

Σε συνδυασμό με τα Χαρούμενα Απογεύματα δίνουμε στα παιδιά δωρεάν δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας και ανοιχτά προαύλια για ελεύθερο παιχνίδι και παρέα. Όλα τα απογεύματα καθημερινές μέχρι το βράδυ αλλά και τα σαββατοκύριακα, ώστε να μπορούν τα σχολεία μας, εκτός από εστίες μάθησης, να λειτουργούν και σαν κέντρα κοινωνικοποίησης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store Get it on Google Play